Ducati på titteljakt i skyene!


Ducati har bestemt seg for å ta tilbake tittelen som King of the Mountain, med andre ord: Vinne årets Pikes Peak. For å hjelpe seg har de hyret inn to amerikanske veteraner fra den absolutt spektakulære (og farlige) bakken, nemlig Carlin Dunne og Codie Vahsholtz. Syklene de skal bruke er to sterkt modifiserte 1260 Multistrada, og skal en dømme etter syklenes utseende, har de allerede vunnet. De to 'Stradaene er standard produksjonsmaskiner fra samlebåndet i Bologna, men de er satt på diett: Hovedlykter, baklykt, håndbeskyttere og motorbeskyttelse er fjernet. Hjulene er erstattet med OZ magnesiumshjul. Eksosanlegget i titan, kommer fra Termignioni og er spesialkonstruert for å hjelpe motorene å puste fritt i høyden. I tillegg er det satt på Øhlins demper og framgaffel som er trimmet og finjustert av Race Tech. Hovedsylinderen til frambremsene er hentet fra Superbike. Spesialbygde, tilbakeflyttede fothvilere sørger for rikelig bakkeklaring. Det må vel også antas at gutta i Bologna har jobbet litt med programmering av de forskjellige computerne ombord på syklene for å dra full nytt av eksosanlegget.

Og – som sagt – det skader ikke at syklene er RÅ å se på!

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.