Knallåpning på sesongen for Stinius Viking Ødegård!

22.05.2018

 

Pressemelding, Team Yamaha R6 Norway.

 

Lørdag 19. mai:
Stinius vant  sesongens første NM runde på Vålerbanen! Løpet ble kjørt under strålende forhold, og over 18 runder. Helge Spjeldnes (Yamaha) tok starten, og Marcus Strøm Høston (Yamaha) var nr. 2 og Stinius (Yamaha) 3. Etter et par runder var Spjeldnes uheldig og kræsjet (gikk bra med føreren), og Stinius kom seg forbi Marcus, og klarte å kjøre til seg en luke, og vant med 6 sek til andre mann Marcus. Nr 3 i dagens løp ble Marius Notøy (Yamaha).
 
Ny seier søndag, NM-runde nr. 2!
Stinius tok i dag starten direkte og kjørte til seg en luke på 6 sek. relativt tidlig i løpet. Deretter kjørte han smart, og kontrollerte løpet og holdt denne luken til mål.
 
Vi gratulerer også Helge Spjeldnes (Yamaha) med 2. plass og Jonathan Lykke Nessjøen (Yamaha) med 3. plass. TRIPPEL YAMAHA SEIER BEGGE LØP, og R6’n og Dunlop dekkene fungerte igjen helt optimalt!
 
2 seiere av 2 mulige denne helgen er vi meget stolte av, spesielt grunnet smertene i venstre håndledd som piloten dessverre fortsatt sliter med. Men piloten er tøff, biter tennene sammen og gjør sitt beste! Nå håper vi på hjelp fra en Spansk lege, som normalt jobber med MotoGP-gutta, så får vi se hva som skjer videre.
 
Vi skulle kjørt Spansk mesterskap på Catalunya kommende helg, men må dessverre stå over dette, og jobbe med å få «friskmelding» på piloten. Men, det vil nok dessverre ta litt tid. Neste løp nå, blir Rudskogen og ny NM runde 1-3. juni.
 
Tusen takk til våre mekanikere for kjempejobb! Jørgen Johnsen, Thomas Sirèn og Andreas Alm. Stor takk også til Solør Motorcykkelklubb og alle frivillige som stiller opp! Meget godt gjennomført arrangement!

 

Bildegalleri:

 

 

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.