Tur med blårøyk og nostalgi


Lørdag 9. juni drar, tradisjonen tro, Moss og omegn motorhistoriske forening i gang fellestur for gamle mopeder. Startskuddet for den nostalgiske og saktegående fellesturen er satt til høylys dag, men arrangørene vil være på plass og ta imot veteraninteresserte allerede fra klokka 10.

Det blir lokket med salg av kaffe, vafler, pølser og brus både før og etter turen. Videre lokker arrangørene med kaffekrus til de 33 første som betaler en hundrelapp i startkontingent. De nostalgiske mopedfantastene er en inkluderende gjeng, så det er helt greit om noen også kommer med moderne mopeder eller motorsykler. Arrangørene er imidlertid klare på at alt likevel skal skje på premissene til gammelmopedene.

I skrivende stund er ikke løypa ferdig staka ut, men det blir antydet at det er kulturlandskapet i Rygge-traktene som denne lørdagen blir dekket med blårøyk og fylt med knitringen fra gamle totaktere. Langs løypa er det lagt opp til pauser med konkurranser. Arrangementet går fra gamle brannvakta i Moss, som har adresse Vogtgate 11.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg