Haga jakter revansje


Med en 14. plass i bagasjen fra første VM-runde, er Sondre ”Gekko” Haga revansjelysten til neste runde i Japan. Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga. Tekst: Petter Klund.

Foto: TRS Factory. Med en litt rufsete start, gikk det ikke helt veien for Haga i årets første VM-runde som endte med en 14. plass. Nå skal han terpe på nonstop-regelen fram mot neste runde om to uker. – Jeg er litt skuffa over dagens resultat, selv om jeg synes at nivået mitt er der den skal være, sier Haga etter løpet i Spania. Fire av de fem feilene Haga gjorde i søndagens løp var på grunn av nonstop-regelen. Motivasjonen er nå på topp etter søndagens nedtur. Han ser på dette som en gyllen mulighet til å heve seg igjen. – Jeg har ikke mistet motet, snarere tvert imot, jeg er nå enda mer motivert til å prestere bedre, forteller han. De 15 beste plasseringene i denne runden får med seg sammenlagt poeng videre. Dermed får Haga med seg 2 poeng videre. Som eneste konkurrerende nordmann i samme klasse, kom Håkon Pedersen på en 12. plass.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg