Sesongens kupp!


Kvalik til Frankrikes Grand Prix er akkurat slutt og – kanskje ikke helt uventet – stakk Johan Zarco av med Pole Position. Han slo Honda, han var foran alle fabrikk-Ducatiene og, ikke minst, han latterliggjorde nok en gang fabrikk-Yamahaene.

Vi kan ikke forstå annet enn at det må være pinlig for den japanske kjempen at en franskmann som er nyopprykket fra Moto2, har det som i praksis er fjorårets modell og attpåtil kjører for et privat team som ikke er i nærheten av å ha fabrikkens ressurser, så til de grader er beste Yamahafører. Vinales og Rossi havnet på 8. og 9. plass, henholdsvis 0.6 og 0.7 sekunder bak.... I dette sirkuset er det snakk om utklassing!

Samtidig må KTM være intenst fornøyd med seg selv. Zarco er utvilsomt årets mann i MotoGP, og han vil kunne bidra med uvurderlig utviklingshjelp til KTM – en fabrikk som ikke legger skjul på at målsettingen er å dominere MotoGP. Med en mann som Zarco tar de sannsynligvis kjempesteg framover. Vi kan bare gratulere KTM med det som for all verden ser ut som en kjempeinvestering. Yamaha, derimot, burde kanskje sett nærmere på Zarco før de tegnet kontrakt med andre. Det toget har gått, og det ser ut som om Yamaha står igjen på perrongen.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg