Politisk «genistrek»


Vi er vant til å høre mye fra politikere, men eksemplarene de har i England har ofte ideer som går utenpå det våre hjemlige eksemplarer av arten klarer å pønske ut. Sist ut er den prektige Labour-representanten Diana Johnson fra Kingston upon Hull. Hennes kongstanke er at bensinstasjoner skal nekte å selge bensin til motorsyklister som kjører ulovlig eller ser mistenkelige ut ... Representanten, som gjør krav på å bli tatt alvorlig, sier at det er : «...en mengde motorsykler som brukes til å oppføre seg antisosialt.» Hun fortsetter: «Herr Prsident. Jeg har snakket om antisosial oppførsel ved flere anledninger, og da spesielt hvor motorsykkel er involvert. Jeg vil gjerne ha en debatt for å klarlegge hvilke virkemidler vi vi kan bruke for å håndtere problemet. Spesielt hvorvidt vi kan få alle bensinstasjoner til å slutte å selge bensin til dem som kjører motorsykkel ulovlig og ser mistenkelige ut, slik det har skjedd i Hull med Operation Yellowfin hvor 12 stasjoner er blitt enige om ikke å selge bensin som et av tiltakene for å bli kvitt problemet.» Vi gleder oss over at det er England som har slike politikere og ønsker ikke å være den som nekter en motorsyklist som «ser mistenkelig ut» å kjøpe bensin. Men, vi får gi honnør til damen for kreativiteten, selv om det mangler en del på fornuften.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg