Politisk «genistrek»

19.05.2018

 

Vi er vant til å høre mye fra politikere, men eksemplarene de har i England har ofte ideer som går utenpå det våre hjemlige eksemplarer av arten klarer å pønske ut.
 
Sist ut er den prektige Labour-representanten Diana Johnson fra Kingston upon Hull. Hennes kongstanke er at bensinstasjoner skal nekte å selge bensin til motorsyklister som kjører ulovlig eller ser mistenkelige ut ...
 
Representanten, som gjør krav på å bli tatt alvorlig, sier at det er : «...en mengde motorsykler som brukes til å oppføre seg antisosialt.» Hun fortsetter: «Herr Prsident. Jeg har snakket om antisosial oppførsel ved flere anledninger, og da spesielt hvor motorsykkel er involvert. Jeg vil gjerne ha en debatt for å klarlegge hvilke virkemidler vi vi kan bruke for å håndtere problemet. Spesielt hvorvidt vi kan få alle bensinstasjoner til å slutte å selge bensin til dem som kjører motorsykkel ulovlig og ser mistenkelige ut, slik det har skjedd i Hull med Operation Yellowfin hvor 12 stasjoner er blitt enige om ikke å selge bensin som et av tiltakene for å bli kvitt problemet.»
 
Vi gleder oss over at det er England som har slike politikere og ønsker ikke å være den som nekter en motorsyklist som «ser mistenkelig ut» å kjøpe bensin. Men, vi får gi honnør til damen for kreativiteten, selv om det mangler en del på fornuften.

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.