I helgen braker det løs i Catalonia


I helgen er det klart for årets første VM-runde, som vil være i utkanten av Barcelona. Sondre ”Gekko” Haga har trent mye på Nonstop-regelen, og tror at det vil gå hans vei. Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga.

Tekst: Petter Klund. Foto: TRS Factory. Med seier i de to siste helgene, ligger alt til rette for at det kan gå bra for Haga i årets første VM-runde. Han har lenge hatt et mål om å komme på topp 5 i årets VM. – Det tror jeg absolutt er innen rekkevidde. Jeg forventer et høyt nivå i Trial2-klassen i år, så det blir ikke en lett oppgave, sier Haga. Den siste uken har Haga trent i Spania. Der har hovedfokuset vært å bli enda mer vant til nonstop-regelen og å kjøre inn den nye sykkelen hans. Nå er både sykkelen og Haga klar for lørdagen, da han må gjennom kvalifiseringen. Først på søndag starter selve løpet. Alle kan vinne Trial2-klassen er en klasse som har bydd på overraskelser før. Det kan fort skje i år også. – Det er en type klasse som alle kan havne på pallen, forteller Haga. En av dem som skal konkurrere mot Haga er nordmannen Håkon Pedersen. Han har vært jevn med Haga før, blant annet i X-trial og i norgescupen. Hvem som havner øverst i helgen, gjenstår å se. Tøffe forhold Sondre ”Gekko” Haga har hatt mange lange og korte treningsopphold i Spania gjennom året, men stort sett på et tørt underlag. I helgen er det meldt regn der konkurransen skal bli holdt, noe som kan gjøre det ekstra vanskelig for både Haga og de andre deltagerne.

– Det er litt synd at det skal være på et vått underlag, men jeg skal bare fokusere på mine arbeidsoppgaver, så får bare resultatet bli som den blir, forteller Haga på telefon fra Spania.

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg