I helgen braker det løs i Catalonia

18.05.2018

 

I helgen er det klart for årets første VM-runde, som vil være i utkanten av Barcelona. Sondre ”Gekko” Haga har trent mye på Nonstop-regelen, og tror at det vil gå hans vei.
 
Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga.

Tekst: Petter Klund. Foto: TRS Factory.
 
Med seier i de to siste helgene, ligger alt til rette for at det kan gå bra for Haga i årets første VM-runde. Han har lenge hatt et mål om å komme på topp 5 i årets VM.
– Det tror jeg absolutt er innen rekkevidde. Jeg forventer et høyt nivå i Trial2-klassen i år, så det blir ikke en lett oppgave, sier Haga.
 
Den siste uken har Haga trent i Spania. Der har hovedfokuset vært å bli enda mer vant til nonstop-regelen og å kjøre inn den nye sykkelen hans. Nå er både sykkelen og Haga klar for lørdagen, da han må gjennom kvalifiseringen. Først på søndag starter selve løpet.
 
Alle kan vinne
Trial2-klassen er en klasse som har bydd på overraskelser før. Det kan fort skje i år også.
– Det er en type klasse som alle kan havne på pallen, forteller Haga.
 
En av dem som skal konkurrere mot Haga er nordmannen Håkon Pedersen. Han har vært jevn med Haga før, blant annet i X-trial og i norgescupen. Hvem som havner øverst i helgen, gjenstår å se.
 
Tøffe forhold
Sondre ”Gekko” Haga har hatt mange lange og korte treningsopphold i Spania gjennom året, men stort sett på et tørt underlag. I helgen er det meldt regn der konkurransen skal bli holdt, noe som kan gjøre det ekstra vanskelig for både Haga og de andre deltagerne.

– Det er litt synd at det skal være på et vått underlag, men jeg skal bare fokusere på mine arbeidsoppgaver, så får bare resultatet bli som den blir, forteller Haga på telefon fra Spania.

 

Bildegalleri:

 

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.