Første elektriske MC fra Curtiss


Curtiss – tidligere kjent som Confederate – har nettopp sluppet sin første elektriske motorsykkel og døpt den Zeus etter den gamle greske sjefsguden. Curtiss har tidligere sagt at deres tid med forbrenningsmotor er over og at fremtiden for dem er elektrisk, så dette er vel første steg på den stigen. Zeus er vel nærmest for cruiser å regne, og den bruker teknologi fra Zero og utgåtte Confederate. Den har to elektromotorer som driver kjøretøyet via en felles aksel, yter 170 hester og har 395 Nm. Utseende henter en del fra Confederate, og ihuga fans av det merket kan glede seg over at ideer derfra til en viss grad er beholdt. Hjulene er karbonfiber og utstyrt med doble Beringer skiver foran.

Fjæringen er designet av Race Tech og byr på tradisjonell framgaffel og fjærende bakramme med monodemper. Dashbordet er stylet som etter iPad, og diverse striper med LED-lys er montert lans toppen av rammen. Det antas at sykkelen er klar for salg i 2020, men det sies ingenting om prisen. Det er imidlertid ingen grunn til å tro at den blir lav. Ingen grunn i det hele tatt!

Bildegalleri:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg