Fantastisk oppslutning på vårmønstring


Samtlige av de volumselgende MC-merkene i Norge var på plass i Lillestrøm for å vise fram og låne ut det publikum måtte be om. Med værgudene på sin side virket det som om halvparten av Østlandets MC-entusiaster var på plass 5. og 6. mai. På formiddagen var det ingen heksekunst å bytte fra prøvetur til prøvetur, men fra høylys dag og utover måtte de fleste finne seg i å stå på venteliste for å prøvekjøre mange av fristelsene på to hjul. – Vårmønstringa er et supplement til MC-messa hvert andre år. Vi dro i gang i fjor med kun demokjøring. Da var det bortimot 4.000 besøkende her, forteller Tommy Larsen, som er ansvarlig for de store MC-messene og nå også Vårmønstringa. Søndag kveld kunne han fornøyd melde om at rundt 10.000 skue- og prøvelystne motorsyklister besøkte arrangementet.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg