Haga leder Norgescupen sammenlagt


Sondre ”Gekko” Haga oppnådde et godt resultat i solfylte Skiptvedt i helgen. Etter sølv på Lørdag og gull på søndag leder han nå Norgescupen sammenlagt. Pressemelding.

Tekst: Petter Klund.

Foto: TRS Factory. Haga kjørte jevnt godt i helgens løp. Han brukte lørdagen til å finpusse formen, og endte opp med en seier på søndagen. – Dette lover veldig bra for videre kjøring. Denne Norgescup-runden viser at jeg utvikler meg i riktig retning, sier Haga. Det bydde likevel på noen små utfordringer for kjørerne. Naturligvis var det en tørr bane etter været å dømme. Men det hadde regnet i dette området tidligere denne uken. – Jeg måtte gjennom hele løpet kartlegge min egen kjøring etter forholdene, men det løste seg til slutt, forteller Haga. Haga hang ikke med hodet av den grunn. Det har lenge vært et mål for Haga å være i toppen av Norgescupen. – Jeg kom inn i en god flyt i dag som jeg aldri kom ut av. Jeg hadde en god følelse gjennom hele løpet i dag, avslutter Haga. På fredag reiser Sondre Haga Spania for å finjustere formen fram mot første VM-runde om to uker. Der skal noe av tiden brukes til å kjøre inn den nye sykkelen hans og øve seg på non stop regler som benyttes i VM.

Bildegalleri:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg