Haga leder Norgescupen sammenlagt


Sondre ”Gekko” Haga oppnådde et godt resultat i solfylte Skiptvedt i helgen. Etter sølv på Lørdag og gull på søndag leder han nå Norgescupen sammenlagt. Pressemelding.

Tekst: Petter Klund.

Foto: TRS Factory. Haga kjørte jevnt godt i helgens løp. Han brukte lørdagen til å finpusse formen, og endte opp med en seier på søndagen. – Dette lover veldig bra for videre kjøring. Denne Norgescup-runden viser at jeg utvikler meg i riktig retning, sier Haga. Det bydde likevel på noen små utfordringer for kjørerne. Naturligvis var det en tørr bane etter været å dømme. Men det hadde regnet i dette området tidligere denne uken. – Jeg måtte gjennom hele løpet kartlegge min egen kjøring etter forholdene, men det løste seg til slutt, forteller Haga. Haga hang ikke med hodet av den grunn. Det har lenge vært et mål for Haga å være i toppen av Norgescupen. – Jeg kom inn i en god flyt i dag som jeg aldri kom ut av. Jeg hadde en god følelse gjennom hele løpet i dag, avslutter Haga. På fredag reiser Sondre Haga Spania for å finjustere formen fram mot første VM-runde om to uker. Der skal noe av tiden brukes til å kjøre inn den nye sykkelen hans og øve seg på non stop regler som benyttes i VM.

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.