Yamaha Ténéré 700 World Raid


Mens vi venter i spenning på produksjonsversjonen av Ténéré 700, har Yamaha tatt en prototype ut på en turne de kaller «World Raid». Førene i reklamestuntet er profesjonelle rallyførere og merkeambassadører, og hensikten skal være å teste prototypen. For den 698 cc store sykkelen er fortsatt en prototype. Foreløpig .... Første etappe i World Raid fant sted allerede i mars da Dakarføreren Ronny Fagotter testet sykkelen i sitt hjemlige Australia. Yamaha laget en video av dette som viste Fagotters kjøring og hvor han fortalte hva han syntes om sykkelen. Raidet går videre med en rekke kjente førere, blant annet Stephane Peterhansel som skal kjøre i Marokko, Adrien van Beveren i Argentina, osv. Samtidig som reklamestuntet World Raid pågår, tester Yamaha selv flere pre-produksjons versjoner. En av dem ble nylig sett i Milano, og vi antar at det hele kulminerer med at den ferdige sykkelen vises til høsten – mest sannsynlig på EICMA i November.

Bildegalleri:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg