Sesongstart på Oggevatn


Årets Ogge-sesong er i gang. 2. mai var første onsdag i måneden, og MC-folket i sør hadde sin første samling. Oggetreffene er uformelle – du kan komme og gå akkurat som det passer deg. Bevertningen er enkel – en klubb står for lapskaus og kaffe, og bortsett fra det er det opp til den enkelte på skaffe seg underholdning. Akkurat det medfører ikke problemer – etter en lang vinter var det mange hjertelige gjensyn, og til tross for en heller kjølig kveld var det mange sykler å titte på. Enkelte vi snakket med var ikke engang sikker på at det var treff, men de kjørte opp likevel – bare for sikkerhets skyld. Vi presenterer et lite bildeutvalg fra det som er den egentlige sesongstarten på Sørlandet og ønsker alle velkommen til neste treff den 6. juni. Det spiller ingen rolle hvor du bor – du er velkommen uansett! Søk etter Ogge Gjesteheim på GPS eller Google Maps, så finne du det. Folk begynner gjerne å komme i fire–fem-tiden.

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg