Espargaro blir hos KTM


Den første brikken i neste års MotoGP-kabal har falt på plass: KTM har kunngjort en toårskontrakt med Pol Espargaro for 2019 og 2020. Dette er langt fra uventet – KTM er nå kommet i en posisjon hvor de må ha akseptable resultater for å forsvare investeringene i MotoGP, og Espargaro har konsekvent levert bedre enn teamkamerat Bradley Smith.

Det ser imidlertid ut til at sistnevnte må se seg om etter ny jobb ettersom Johan Zarco etter sigende har kontrakt klar med KTM. Zarco har også fått tilbud fra HRC om å ta Pedrosas plass i teamet, men tilbudet skal være avslått fordi franskmannen foretrekker å slå Marquez med en annen type sykkel fremfor å kjempe mot ham på en sykkel som er utviklet og tilrettelagt for Marquez. Det ventes at kunngjøring om Zarco/KTM kommer på LeMans, men ettersom MotoGP ikke er kjent for å kunne holde på hemmeligheter over lengre tid, er det sannsynlig at den kommer tidligere.

Fra en engelsk kilde rapporteres det at Jorge Lorenzo har gjort avtale med Suzuki, noe som ikke er usannsynlig. Spanjolen må forvente et realt lønnskutt hos Ducati på grunn av manglende resultater, og han foretrakk da å få lønnskuttet med en sykkel han har bedre forutsetninger for å vinne med helt fra første løp – altså Suzuki.

Som vanlig: Den som lever får se ...

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg