Ny TomTom 550


Den nye TomTom 550 kan by på WiFi og en fire-kjerners prosessor som gjør at TomTomen er raskere enn noen gang før. Den er tettpakket med nye funksjoner, blant annet bruk av Siri og Google for onboard musikk, telefonanrop, meldinger, værvarsel og mye annet. Den kan også lese opp meldinger og si fra om tapte anrop. Den kraftige kassen har metall kanter og er støvtett, vanntett og støtsikker. Skjermen er touchscreen, og følsomheten kan tilpasses tykke eller tynne hansker. De siste oppdateringene, software og ruter kan hentes via WiFi – det er ikke nødvendig å kople opp til en datamaskin. GPS-en vil også gi beskjed når nye oppdateringer er tilgjengelige. En mengde forskjellige ruter er pre-programmert, du kan velge hva slags vei du ønsker å kjøre – fra slett til svingete og kupert, kart og fotoboksoppdateringer er LifeTime – det er i det hele tatt en avansert og komplett pakke TomTom byr på! RAM-fester følger med i pakken.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg