Tur nr. 3: Fjordfantasi i nordvest


Turen starter i: Stryn Kjørelengde: 308 km, inkludert ferjer Tema: Nyt Norge på vakre veier i vest Opplevelser: Det er lite som slår Nord-Vestlandet når det gjelder fantastisk natur og ditto veier. Kombinasjoner av hav og fjell, farger og flora er unik – også i europeisk sammenheng – og en viktig årsak til at så mange utlendinger finner veien hit for å oppleve det vi har fri adgang til. Denne turen er en hyllest til den nordvestre delen av landet, og du får fjorder og fjell, trange daler, idylliske små tettsteder, norsk historie og en avstikker opp en av verdens mest fabelaktige bakker – i hvert fall hvis du kjører motorsykkel. Fotopunkt: Åsebøhuset. Vi har valgt å legge turens fotopunkt til det vakre Åsebøhuset i Eidsgata i Nordfjordeid. Det gamle trehuset har vakker og særpreget arkitektur. Dette bildet er tatt av Nils Martin Sønderland, og vi vil at du tar en Selfie med huset som bakgrunn.

Les hele artikkelen fra MC-avisa nr. 5-18 ved å trykke på linken under.

Klikk her for å gå til Dropbox-mappe med PDF-er og GPS-ruter til årets Sommertouring- konkurranse.


Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg