Tur nr. 2: Natur og tradisjon i Telemark


Turen starter i: Notodden Kjørelengde: Ca. 292 km Tema: Vakker natur og unik norsk byggekunst Opplevelser: Telemark kan by på noe av de fineste MC-terreng i Norge. I tillegg har fylket en rik historie, både fra gammel og nyere tid. Denne turen begynner i Notodden, et gammelt industrisentrum og kjent for sin herlige bluesfestival. Resten av runden byr på noe av det beste indre Telemark kan tilby, og veiene varierer fra nesten alpine hårnålsvinger til den travle E134 (bare litt!). Vi byr på dalbunner og høyfjell, stavkirker og krigsdrama. Vi lover: Det finnes atskillig verre måter å bruke en dag på enn å ta denne rundturen i Telemarks beste! Fotopunkt: Turens fotopunkt er Heddal stavkirke, syv kilometer vest fra Notodden. Ta Selfie med denne som bakgrunn.

Les hele artikkelen fra MC-avisa nr. 5-18 ved å trykke på linken under.

Klikk her for å gå til Dropbox-mappe med PDF-er og GPS-ruter til årets Sommertouring- konkurranse.


Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg