Moto Guzzi Concept V85 – tilgjengelig neste år!


Moto Guzzi viste sin vidunderlig lekre Concept V85 på fjorårets EICMA, og den vakte beundring og høstet lovord fra en samlet MC-presse. Nå ser det ut til at den kommer i produksjon tidligere enn først antatt: Det snakkes om januar 2019. Valentina Barletta, sjef for markedsføring hos Moto Guzzi i Frankrike, har bekreftet at den Paris– Dakar-inspirerte sykkelen kommer i januar 2019 – etter at den er vist på EICMA 2018!

Så er spørsmålet: Hva kan vi gjette om neo-retro adventuresykkelen fra det ikoniske italienske merket? Vel, Moto Guzzi er ikke interessert i å kaste seg på effektkarusellen, men velger i stedet å bruke en spill ny 900 cc motor som vil gi minst 80 hestekrefter. I praksis betyr det at den ikke kommer til å sette effektverdenen i brann, men vil levere et solid bunndrag og rikelig moment.

I likhet med resten av Moto Guzzi-modellene er V85 Concept en forholdsvis enkel sykkel – den trenger ikke masse elektronikk for å tøyle effekten. I stedet blir det en sykkel som er kjørbar ut fra førerens premisser og som i tillegg har det lekreste utseendet av samtlige adventuresykler.

Hva den kommer til å koste, er det ingen som vet ennå, men det ville ikke forbause om den blir konkurransedyktig på pris. Det ville heller ikke forundre om den får salgstallene til Moto Guzzi til å ta et godt hopp oppover.

Vi gleder oss!

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg