Tur nr. 4: Blant kraftverk og krigsminner i sørvest


Turen starter i: Sandnes (Rogaland) Kjørelengde: 323 km Tema: Opplev en undervurdert del av landet Opplevelser: På denne turen kommer du forbi et par kjente MC-treffpunkt, vi viser deg fine og intrikate kjøreveier på Sør-Vestlandet, lar deg oppleve Nord-Europas største steinrøys, kjører opp et vakkert dalføre og ned et annet, byr på et fenomen av en MC-vei, og inn i en fjord med en dramatisk krigshistorie og oppsiktsvekkende boplass. Vi kan også friste med en avstikker til en liten kystbebyggelse hvor tiden ser ut til å ha stått stille, samt en tur langs en værhard kyststripe hvor havet står rett inn og en mengde skip har gått med, før vi er tilbake til utgangspunktet for turen, Sandnes. Fotopunkt: Den gamle bosetningen på Helleren i Jøssingfjord er turens fotopunkt. Bilet gir et godt inntrykk av hva det dreier seg om! Ta Selfie med huset som bakgrunn.

Les hele artikkelen fra MC-avisa nr. 5-18 ved å trykke på linken under.

Klikk her for å gå til Dropbox-mappe med PDF-er og GPS-ruter til årets Sommertouring-konkurranse.


Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg