Åpner nullvisjonsveg i Vestfold


Tirsdag 8. mai blir den nye nullvisjonsvegen i Vestfold offisielt åpna klokka 18. Arrangementet skjer når MC-folk fra Vestfold og Telemark møtes på sine vante tirsdagstreff på Vindfjelltunet Gjestegård.

Strekningen fra Skien til nettopp Vindfjelltunet har tidligere blitt gjort ekstra MC-vennlig, med blant annet underskinner på autovernet. Vegvesenets arbeid med ekstra MC-sikkerhet er videreført inn i Vestfold, og skal nå strekke seg fra Vindfjelltunet til Sande i Vestfold.

Det er MC-forum i Vestfold som arrangerer markeringen, der det vil bli besøk av representanter fra både Samferdselsdepartementet og Utrykningspolitiet (UP). Vindfjelltunet Gjestegård bruker i MC-sesongen fra før å varte opp med MC-buffet til hyggelige priser, men denne dagen lokker MC-forum med reduserte priser på serveringen hos samlingsstedet.

For å gjøre vegen mer MC-vennlig har Vegvesenet rydda sideterreng, flytta skilt bak autovern, gjort svinger mer oversiktlige, samt montert tidligere nevnte underskinner.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg