Åpner nullvisjonsveg i Vestfold

25.04.2018

 

Tirsdag 8. mai blir den nye nullvisjonsvegen i Vestfold offisielt åpna klokka 18. Arrangementet skjer når MC-folk fra Vestfold og Telemark møtes på sine vante tirsdagstreff på Vindfjelltunet Gjestegård.

 

Strekningen fra Skien til nettopp Vindfjelltunet har tidligere blitt gjort ekstra MC-vennlig, med blant annet underskinner på autovernet. Vegvesenets arbeid med ekstra MC-sikkerhet er videreført inn i Vestfold, og skal nå strekke seg fra Vindfjelltunet til Sande i Vestfold.

 

Det er MC-forum i Vestfold som arrangerer markeringen, der det vil bli besøk av representanter fra både Samferdselsdepartementet og Utrykningspolitiet (UP). Vindfjelltunet Gjestegård bruker i MC-sesongen fra før å varte opp med MC-buffet til hyggelige priser, men denne dagen lokker MC-forum med reduserte priser på serveringen hos samlingsstedet.

 

For å gjøre vegen mer MC-vennlig har Vegvesenet rydda sideterreng, flytta skilt bak autovern, gjort svinger mer oversiktlige, samt montert tidligere nevnte underskinner.

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.