Tur nr. 5: Kulturtur i Tyskland


Turen begynner i: Würzburg i Tyskland Kjørelengde: 371 km Tema: Byer med særpreg og historie Opplevelser: Turen tar deg til byer som speiler variert tysk arkitektur, kultur og historie. I Rothenburg kan du se hvordan middelalderbyene ble bygget på høyder – med mur rundt som beskyttelse mot fiender. I Nürnberg kan du se Zeppelinfeld, hvor Hitler holdt sine berømte partisamlinger rett før krigen. I Würzburg får du et innblikk i hvordan de lokale bispefyrstene slo seg løs med praktpalass på 1500-tallet, og i Dinkelsbühl kan du vandre rundt i en særpreget og romantisk småby. Fotopunkt: Rådhuset i Bamberg ligger på et fundament midt ute i elven Regnitz, og det er dette som er turens fotopunkt. Ta selfie med rådhuset som bakgrunn.

Les hele artikkelen fra MC-avisa nr. 5-18 ved å trykke på linken under.

Klikk her for å gå til Dropbox-mappe med PDF-er og GPS-ruter til årets Sommertouring-konkurranse.


Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg