AKATOMBO!


Får vi presentere AKATOMBO, en Virago forvandlet til noe som kan – med en viss troverdighet – minne om Ducati 900 SS. Motoren ser og høres japansk ut, men resten kommer fra Tondo Garage i Ravenna i Italia. Dersom du tilfeldigvis skulle ha en gammel XV1000 som ligger og samler støv, kan du forbløffe dine omgivelser med å bruke 1000 Euro på monocoque bensintank/bakpart og bakramme – komplett med gjennomsiktig bensinmåler på siden av tanken – akkurat som på 900 SS. Enheten kommer klar til lakkering. Yamaha sendte den første XV920 V-twin ut på markedet i 1981. Ikke så veldig lenge etter Dr. Taglionis første 750SS. I motsetning til Taglionis sykler får du en aldrende Yamaha for en slikk og ingenting, og du blir ikke hengt ut på Facebook hvis du skulle finne på å lakkere den oransje og lilla. Bildene av AKATOMBO kan tyde på at det ikke er brukt altfor mye penger på lyddemping, men den er tross alt bygd i Italia ... Ellers er kardangtrekk til bakhjulet beholdt, noe som er ypperlig for touring, men ikke fullt så bra når det gjelder å eksperimentere med bredere dekk. Uansett, tatt i betraktning hva det er og hvor lite kapital som er investert, våger vi påstanden om at hvis den går bare halvparten så bra som den ser ut, er det bryet verd! Det går til og med an å like setet i blått semsket skinn. For ikke å snakke om lakken!!

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.