Tur nr. 8: Majestetisk og mektig i Syd-Tyrol


Turen begynner i: Lienz i Østerrike Lengde: 300 km Tema: Østerrikes beste Opplevelser: Turen tar deg opp Grossglocknerstrasse, en av de mektigste veiene i hele Alperegionen. En avstikker inn til Kaiser Franz Josefs Höhe hører med, det samme gjør en stopp i ikoniske Heiligenblut. Edelweisspitze på toppen av fjellovergangen er også obligatorisk stoppested – utsikten er rå! Etter en liten tur på tvers fra Zell am See kjører vi ned Felbtauernstrasse – bred og fin vei i mektig landskap – før vi stikker på tvers igjen ved Huben og setter kursen mot Stallersattel på grensen mellom Italia og Østerrike. Dette passet er så smalt at det er enveiskjørt en halv time av gangen i hver retning. Deretter går det ned gjennom vakre Anterselva og tilbake til Lienz. Fotopunkt: Alpekirken i Heiligenblut er et yndet motiv og er også bakgrunnen du bruker til selfie.

Les hele artikkelen fra MC-avisa nr. 5-18 ved å trykke på linken under.

Klikk her for å gå til Dropbox-mappe med PDF-er og GPS-ruter til årets Sommertouring-konkurranse.


Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg