Tur nr. 7: Trenasjoners svingorgie med utfordringer


Turen begynner i: Nauders i Østerrike Lengde: 262 km Tema: Utfordring i høyden og svingkjøring Opplevelser: Vi tar deg med på noen av de tøffeste passturene i Alpene, legger til litt grusvei, stikker innom en alpeby, kjører gjennom en av Italias fruktbare hager i Val Venosta, og ser kirketårnet på en oversvømmet landsby stikke opp av Reschensee. Alt fordelt på tre nasjoner, Østerrike, Italia og Sveits. Veiene har alt du måtte ønske: Fine, harmoniske svinger gjennom fruktbart landskap, klatring til 2765 moh. ved hjelp av 48 hårnålssvinger på Stelvio, kjøring på kanten av avgrunnen – uten autovern – over Gavia, sving etter sving på passvei som er så smal at to biler har problemer med å passere hverandre opp Passo del Mortirola – i det hele tatt, denne ruten har det meste! Fotopunkt: Restaurant Tibet ligger på toppen av Stelviopasset og er denne turens fotopunkt. Ta selfie med Tibet som bakgrunn.

Les hele artikkelen fra MC-avisa nr. 5-18 ved å trykke på linken under.

Klikk her for å gå til Dropbox-mappe med PDF-er og GPS-ruter til årets Sommertouring-konkurranse.


Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg