Alpinestars 55. Anniversary spesial


Den italienske klesprodusenten Alpinestars valgte å feire sin 55. bursdag under American Grand Prix i Texas.

Gaven de gav se selv er en custombygget Ducati, utført av Michael Woolaway – sjef for Woolies Workshop i California. Sykkelen har detaljer til minne om raceførere som har brukt Alpinestars opp gjennom tidene: Bakbremsen betjene av tommelen, slik Mick Doohan brukte den, og setet har samme stil som Nicky Hayden hadde på sin Ducati. For ikke å snakke om utstyr fra etablerte MotoGP-leverandører som Brembo, Akrapovic og Michelin.

Motor og chassis er heller det som på noen måte kan kalles standard. Motoren er en ny racingmotor fra Ducati 750 Sport 1974. Den var fremdeles i original kasse da Woolaway fikk den. Motoren er bygget etter racespesifikasjoner fra 1974, men resten av sykkelen har selvfølgelig andre og nye racerelaterte deler for å knytte sammen historie og nåtid.

Rammen er spesialbygget av Jeff Cole med assistanse fra Michael Woolaway. Sluttresultatet er ganske spektakulært, og som bursdagspresang er den – bokstavelig talt – enestående!

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg