Nå er vårt store Touringnummer her!


JIPPI! Her på Vestlandet har våren kommet, og en ny motorsykkelsesong er endelig i gang. I MC-avisa nr. 5, som er vårt touringnummer, vil du finne mye spennende lesestoff. Som et høydepunkt nevner vi sommerens tourinkonkurranse hvor vinneren går av med MC-utstyr til over 30.000,-!

Vår freelancer Svein (Birki) Birkeland har kjørt årets store touringnyhet Honda Gold Wing 1800. Svein kjørte den i vinterlig vårvær fra Bergen til Stavanger. Inntrykk og opplevelse fra første møte med den nye "Gullvingen" får du her!

Tiårets mest sinnsyke MC-test er det Tore Huseby som står for. Han gjennomførte den utrolige bragden med å kjøre en kliss ny BMW G 310 GS – på sommerdekk – til Primustreffet og tilbake. Mange fall og skader ble det, heldigvis ikke særlig alvorlig. Men skal du ha deg en real latterkule, MÅ du lese denne artikkelen.

Redaktør Oddbjørn Myklebust har vært i Spania og testet Harley-Davidson Softail Heritage. En velkjent modell som for 2018 har blitt fullstendig ny.

Touring: Irland – The Wild Atlantic way Vi stifter et nytt bekjentskap. Svenske Helene Lundgren og Binge Eliasson jobber som freelancere og reiser verden på kryss og tvers på motorsykkel og lager touringreportasjer. I dette nummeret finner du artikkelen om The wild Atlantic way, veien som følger kyststripen på Irlands vestkyst.

Touring: Island rundt MC-avisas freelancere Marit H. og Aage Andersen har besøkt Island og de hadde med sin egen sykkel. De kjørte rundt hele øya og vi tror dem på at det var en fantastisk opplevelse.

I artikkelserien Jeg og min MC møter vi Politimannen Jon Fredrik Uggerud som akkurat har byttet sykkel fra KTM 1190 Adventure R til en Harley-Davidson 883 Iron.

Redaktør Oddbjørn Myklebust reiste sammen med John Olav Barstad og Sigve Idland til HOG treff i Lugano, Sveits. Mye god mat og fantastiske kjøreopplevelser. Livet i Alpene er noe for seg selv og kan absolutt anbefales.

Touringkonkurransen! Bli med på årets touringkonkurranse. Vinner du får du for over 30.000,- i MC-utstyr. Se eget sted på vår nettside for å bli med (ikke lansert på nett ennå når dette publiseres). Den beste oversikten får du likevel ved å se hele konkurransen i bladet.

KULELYNET IS BACK!!! Jarl Hole bidrar med nok en utrolig historie om Kulelynet, hans venner og meritter. Illustratør Tormod Ullsnes har laget illustrasjoner til galskapen. Kommer med lattergaranti!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg