”Gekko” Haga på rett spor


Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga Sondre ”Gekko” Haga tok søndag med seg gullpokalen i Siguenza, rett utenfor Madrid. Han konkurrerte i TR2-klassen, og er fornøyd med både resultatet og egen kjøring. Tekst: Petter Klund. Foto: TRS Factory. I debutløpet for det spanske laget Mediser Trial team kunne det ikke gått så mye bedre for Sondre Haga. – I dag fikk jeg godfølelsen på sykkelen, så jeg er absolutt fornøyd med egen kjøring, sier Haga I første runde hadde Haga 14 prikker. Han var spesielt fornøyd forbedringen til andre runde, da han hadde kun 4. Likevel var han ikke helt fornøyd med noen av enkeltprikkene han fikk. Utenom det var det få hindre for Haga i dette løpet. – Selvfølgelig var det noen seksjoner som var vanskeligere enn andre. Jeg er fornøyd med at jeg klarte også de vanskelige hindrene. Det var igjen litt gjørme i løypene, så det var også noe som gjorde det litt mer utfordrende, forteller Haga. Etter en lengre periode i Spania, drar Haga hjem i dag. De neste ukene venter Rogalandsrunden og Norgescup de neste ukene.

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg