Rykte: Lorenzo til Suzuki?


Jorge Lorenzo har ikke hatt det helt lett hos Ducati. Til tross for skyhøye forventninger – både egne og andres – har det ikke lyktes spanjolen å sette sitt preg på MotoGP med Ducati. Lorenzo fikk fantasilønning for å skifte fra Yamaha til Ducati, og alle, inklusive ham selv, var sikker på at det bare var å gi gass og hente hjem tittelen.

Noe han ikke har vært i nærheten av – tvert i mot er det metodiske og pålitelige Dovisioso (som tjener LANGT mindre) som er den som har løftet Ducati. Rimeligvis finnes det dem i Ducatis organisasjon som ikke er helt begeistret for tingenes tilstand, på samme måte som Suzuki mangler mye på å være fornøyd med Andrea Iannone. Han var tenkt å være Suzukis førstefører, men blir regelrett fra kjørt av Alex Rins som kjørte seg til podiumplass i Argentina. Det hevdes også at Suzukien er langt mykere å kjøre enn Ducatien og derfor vil passe Lorenzos stil bedre.

Nå kan ikke Lorenzo regne med å komme i nærheten av sin nåværende årslønn på 12 millioner Euro ved et skifte til Suzuki, men gutten har bankbok så det holder, og derfor spekuleres derfor i om ikke han er villig til å godta et drastisk lønnskutt for å komme på konkurransedyktig maskineri. Det finnes til og med velinformerte kilder som hevder at overgangen allerede er avtalt, men Lorenzo har ingen kommentar til det.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg