Rykte: Lorenzo til Suzuki?


Jorge Lorenzo har ikke hatt det helt lett hos Ducati. Til tross for skyhøye forventninger – både egne og andres – har det ikke lyktes spanjolen å sette sitt preg på MotoGP med Ducati. Lorenzo fikk fantasilønning for å skifte fra Yamaha til Ducati, og alle, inklusive ham selv, var sikker på at det bare var å gi gass og hente hjem tittelen.

Noe han ikke har vært i nærheten av – tvert i mot er det metodiske og pålitelige Dovisioso (som tjener LANGT mindre) som er den som har løftet Ducati. Rimeligvis finnes det dem i Ducatis organisasjon som ikke er helt begeistret for tingenes tilstand, på samme måte som Suzuki mangler mye på å være fornøyd med Andrea Iannone. Han var tenkt å være Suzukis førstefører, men blir regelrett fra kjørt av Alex Rins som kjørte seg til podiumplass i Argentina. Det hevdes også at Suzukien er langt mykere å kjøre enn Ducatien og derfor vil passe Lorenzos stil bedre.

Nå kan ikke Lorenzo regne med å komme i nærheten av sin nåværende årslønn på 12 millioner Euro ved et skifte til Suzuki, men gutten har bankbok så det holder, og derfor spekuleres derfor i om ikke han er villig til å godta et drastisk lønnskutt for å komme på konkurransedyktig maskineri. Det finnes til og med velinformerte kilder som hevder at overgangen allerede er avtalt, men Lorenzo har ingen kommentar til det.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.