Tøffe tider for road racing-veteraner


John McGuiness, som nylig tegnet kontrakt med Norton om å kjøre for dem i årets IoM TT, har etter all sannsynlighet slått opp igjen det stygge benbruddet han pådro seg i North West 200 i 2017. På Twitter sier McGuinness: «Vet ikke helt hva jeg skal si … dessverre har benet mitt fått et tilbakeslag, beklager at jeg ikke har sagt noe tidligere … jeg har bare forsøkt å forsone meg med det først!! Å si at jeg er fortvilet er ikke dekkende.»

Enda mer fortvilet er situasjonen for New Zealander Bruce Ansty ("gamlingen" med det meget synlige skjegget og vinner av elektrisk klasse i fjorårets TT). Han er diagnostisert med flere svulster på lungene pluss en på ryggraden– i tillegg til en blodpropp i lungen. Av logiske grunner stiller han derfor ikke i årets løp. Med en slik diagnose har vi vondt for å se at Anstey kommer tilbake i det hele tatt, men det er å lov å håpe.

Vi kan bare ønske begge, og Anstey i særdeleshet, god bedring. Både fans og arrangører kommer til å savne de to fargeklattene i årets TT.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg