I rute til EM


Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga. Med en 2. plass i juniorklassen og 8. plass totalt i helgens tredagersløp i Spania, har Sondre Haga klare mål for årets Europamesterskap. Tekst: Petter Klund. Foto: TRS Factory. I fjor kom Haga på 5. plass i europamesterskapet sammenlagt. Allerede neste helg braker første runde i EM løs i Casteolli, rett utenfor Barcelona. I år er målet å heve seg på pallen. Han mener at oppkjøringen har vært betydelig bedre i år, sammenlignet med de forrige sesongene. Likevel må han gjøre noen små justeringer for å være med å kjempe om en medalje. – Denne helgen fikk jeg bekreftet at formen er bra før første runde i EM. Jeg må likevel få opp det generelle kjørenivået mitt, sier Haga på telefon fra Spania. Konkurransen Santigosa har vært en realistisk prøvelse før neste helg, da det er mange av de samme utøverne Haga konkurrerte mot som stiller til start i EM. Den største forskjellen er at de fleste seksjonene er ganske annerledes enn den kommer til å være i europamesterskapet. De fleste seksjonene er nemlig mindre krevende enn han er vant med. Rogalendingen vil ha fokus på det han gjorde bra i dette løpet frem mot neste helg.

– Jeg kommer til å ta med meg at jeg har hatt et bra løpsfokus og at jeg har vært flink til å planlegge løpene mine, sier Haga.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg