Honda Fireblade SP Custom Concept


Det er 10 år siden Honda sist hadde fabrikksponset team i hjemlig superbikeracing, men nå er de tilbake med den siste versjonen av Fireblade. Foruten superbike har Honda også ambisjoner om å ta hjem Suzuka 8 Hours Endurance. For å nå det målet, har de laget en meget spesiell Fireblade – CBR1000RR SP – som skal kjøres av en av Hondas testførere i team med en som har vunnet 8-timers flere ganger, Takumi Takahashi.

For ytterligere å skape blest om prosjektet har Honda også laget en street-legal replika! Fireblade SP Custom Concept er foreløpig bare tilgjengelig for japanske kunder, men det er å håpe at den også vil nå Europa etter hvert.

Utgangspunktet er en 2018 Fireblade SP med samme 192 hesters 999 cc motor, samme Øhlins demperutrustning og samme elektronikkpakke som standardsykkelen. Men, den har et seriøst flott lakkdesign som virkelig gjør at den skiller seg ut. I tillegg har den en rekke spesialdeler. Blant annet lettvekts OZ Piega hjul, Brembo RCSA hovedsylinder, Brembo Monobloc kalipere, Agra tilbakeflyttede fothvilere, GB Racing deksler på motoren, Active karbonskjermer, Gilles Tooling hendler og en Euro 4-godkjent Akrapovic karbon slip-on. Det anslås at disse delene koster rundt 55.000.

Som sagt foreløpig kun for Japan, men dersom internasjonal etterspørsel blir stor nok, skal distribusjonen være åpen for diskusjon …

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.