Feiring med stil: AGV Sportmodular


AGV, kjent italiensk hjelmprodusent, feirer 70 år, og for å markere det, har de slått på stortrommen og lansert verdens første karbonfiber åpningshjelm og dermed satt ny standard for denne hjelmtypen.

Hjelmen kombinerer alle de praktiske detaljene som kjennetegner en god hjelm til gatebruk med den superlette vekten som er typisk for en MotoGP-hjelm. Hele hjelmskallet – inkludert hakebøyle – er laget av karbonfiber, noe som gjør at vekten er nøysomme 1390 gram.

Visiråpningen er bred, hele 190 grader, nakkepolstringen er vendbar og har en kald side og en varm side, innebygget solskjerm er ripefri, og hakestroppen låses med dobbel D-ring. Formen på hjelmskallet er et resultat av mange timers vindtunneltesting, noe som har gjort at hjelmen er både støysvak og godt ventilert.

AGV er eid av Dainese, og Daineses direktør Cristiano Sileo sier: «For oss betyr sikkerhet å være helt i front når det gjelder å vite hvordan behovene til moderne motorsyklister utvikler seg. Sportmodular er en revolusjonerende hjelm laget for dem som vil ha komfort, sikkerhet og sportslig design kombinert i en hjelm. Når det kommer til stykket har vi bare ett hode!»

Bildegalleri:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg