Ny Katana underveis?


De som husker den opprinnelige Suzuki Katana vet at det var en sykkel med desidert tysk linjeføring. Den var tross alt tegnet av en tysker. Videre var den akkurat litt for sær for sin tid, men den ble etter hvert et ettertraktet bruktobjekt. Nok om det.

Nå kan ting tyde på at Suzuki planlegger en re-introduksjon av det ikoniske modellnavnet: De har nettopp varemerkeregistret Katana-navnet, komplett med lekker logo, og dette har satt i gang ryktene: Vil Suzuki endelig slippe løs en produksjonsversjon av sin utrolig lekre konseptsykkel Recursion? Spekulasjonene har gått. Blant annet har GSX 700T dukket opp på modelloversikter for fremtiden. Hva T står for, vet ingen, men det er bokstaven «turbo» begynner på …

De hissigste tipsene går ut på at Recursion slippes som en 700 cc versjon og døpes Katana. Mer vet vi ikke, men vi tror ikke Suzuki tar seg bryet med å beskytte navn og logo bare for å ha det artig …

Vi presiserer: Dette er spekulasjoner, ikke fakta.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg