Gull til ”Gekko” Haga


Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga. "Botongklosser, steiner og en over to meter høy vegg. Det var ingen enkle hindre i gårsdagens X-trial. Likevel stakk Sondre ”Gekko” Haga av med gullpokalen. Tekst: Petter Klund. Foto: TRS Factory.

Haga hadde som målsetning å slå fjorårets 2. plass i X-trial. Den planen kunne knapt gått bedre, da han sikret seg gullet i det svenske mesterskapet. – Jeg er veldig fornøyd med både egen kjøring og gårsdagens resultat, forteller en fornøyd Haga. Selv om Haga gikk helt til topps denne gangen, var det hard konkurranse i toppen. Fjorårets X-trialmester ble noe for svak denne gangen. – Jeg trener mye med de andre deltagerne, så det var gøy å slå dem, sier Haga. Det som er unikt med X-trial er at den foregår inne. Nå skal ”Gekko” Haga tilbake til å trene utendørs, slik han er vant med. Allerede neste helg venter en treningskonkurranse i Spania, før EM braker løs helgen etter. Haga føler seg nå bra etter helgen. – Selvtilliten er nå der den skal være før EM. Nå gjelder det bare å bli vant med å kjøre utendørs igjen, avslutter han." IB Vegard Andersen havnet på 2. plass, og Daniel Andreasson sikret 3. plass.

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.