Nå er MC-avisa nr. 4-18 her!

19.03.2018

 

Våren skal være like om hjørnet og det er bare å gjøre seg klar til en ny MC-sesong. For å komme i stemning bør du investere i MC-avisa nr. 4-18 som er proppfullt av spennende MC-lektyre. Vi nevner i fleng:
 
Vår tidligere redaktør Victor Øvegaard har vært i Marokko og testet  Triumphs nye 800 Tiger. Som overskrift har Victor satt "Sykkel for den kresne"...

 

Se video fra testen:

 
Tor Henry Omland ble sent til Spania for å prøvekjøre Yamahas storselger MT-07 som i år kommer i ny og oppdatert utgave. Les om Tor Henrys møte med "The dark side of Japan."

 

Se video fra testen:

 
Andre Bruer Stepanoski ble også sent til Spania. Det var for å bli kjent med Hondas oppgraderte utgave av Africa Twin. Og som overskrift for artikkelen velger Andre ordene, "en nyslipt diamant"...

 

Se video fra testen:


Jarl Hole har tatt en prat med Odd Terje Døvik, ny styreleder i NMCU. I artikkelen "Veien videre" får du vite hva Norsk MotorsykkelUnion jobber med og planer fremover.
 
Svein Berli har vært på National Motorcycle Museum i Bermingham, et museum rikholdig på MC-skatter.

 

 
Michelin inviterte til testing av sitt nye Road 5 dekk i Spania. Tore Huseby reiste for å teste det nye touringdekket både på våt og tørr vei. På landevei og på bane. 
 
Touring: Frode Asphaug-Moe var på tur med Holy-Riders til Isle of Man. På hjemreisen la de turen innom Orkenøyene. Et sted de færreste har besøkt med egen motorsykkel, men som ifølge Frode skal være litt av en opplevelse.
 
Touring: Redaktør Oddbjørn Myklebust var i Kenya i juleferien og fikk muligheten til å kjøre MC på afrikansk jord. En motorsykkeltur som ikke gikk etter planen, men ble en opplevelse for livet.

 

 
 

I vår serie "De skapte MC-historie" har vi denne gang kommet frem til Indians stamfedre, Oscar Hedstrom og Charles M. Hendee. Spennende lesning for deg som er interessert i MC-historie, for Indian hadde stor påvirkning på det som skjedde på det amerikanske kontinentet.

 

Her har vi bare nevnt noen av godsakene i nr. 4. Det er nye mer! Bli abonnent eller kjøp det i nærmeste bladkiosk!

 

Prisen for årsabonnement er kun 499,- for 10 nr. Gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement. 

 

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.