Sesongstart hos Harley-Davidson Oslo


Pressemelding (forkortet), Harley-Davidson Oslo. "Endelig er vi inne i første vårmåned. Det vil nok ta litt tid før all snø har smeltet bort og veiene fått rettet ut alle telehiv, men tiden nærmer seg i alle fall raskt til kjørbare forhold. Vi har mange nye demosykler vi kribler etter å få på veien. Mange kunder har allerede hentet ut sin splitter nye 2018 modell. Harley-Davidson Oslo er best i Norden – igjen! Hvert år blir forhandlere rundt om i Norden rangert av Harley-Davidson basert på salg, resultater, kundetilfredshet og de ansattes kunnskap om motorsykler og produkter. Å vinne denne prisen er rett og slett et bevis på enestående lagarbeid og hard jobbing hos forhandleren. To spennende nyheter kommer Vi venter i spenning på de nye 1200 Sportsterene som ble lansert for noen uker siden. Vi har lenge ønsket oss en XL1200 Iron, og endelig er den på programmet. Vi har den i butikken for visning i begynnelsen av mai. XL1200XS Forty-Eight® Special er også en supertøff forsterkning. Nå har Sportster familien hele ni modeller å tilby. Fra 883 cc til 1200cc.

Vi har en kampanje gående ut april på noen få lagerførte Sportster 1200. Det gjelder XL1200CX Roadster og XL1200X Forty-Eight. Ta kontakt med salgsavdelingen for mer info.

Se video under for å få en smakebit av de nye Sporsterne.

Ny mann i kundemottaket Vi ønsker Christian Ravn (52) velkommen med comeback til Harley-Davidson Oslo. En del kunder vil nok kjenne ham igjen, siden han jobbet som mekaniker hos oss fra 2008-2013. Fra 1. mars vil han og Arne Aarum dele rollen som kundemottagere på verkstedet

Christian bor på Maura og har ikke mindre enn 3 motorsykler i garasjen. 2 gamle Harley-Davidson og den andre har kjørt feil hele veien fra Storbritannia. Skulle han kjøpt en helt ny sykkel i dag ville det blitt en 2018 Softail Street Bob. Han har tatt stort sett det som finnes av kurs på HDU (Harley-Davidson Univerity), og var hos MMI i USA i 1,5 år på skolebenken. Christian er glad for å være tilbake i rett bransje etter noen år på Oslo Lufthavn OSL. Noen kollegaer på Alnabru er nye, mens andre er kjente fjes.

Vi er veldig glad for denne forsterkningen på verkstedet. Snakk om å ha riktig bakgrunn og kompetanse.

Mastergrad innen salg Etter flere dager på skolebenken og gjennomføring av flere online kurs på HDU (Harley-Davidson University), kan våre selgere kalle seg Master innen salg. Du kjøper vel ikke din neste sykkel av hvem som helst? Her viser de frem den nye Softail Sport Glide. En i touring-modus og en i cruising-modus.

Vi er allerede i full gang med årets sesong På verkstedet og i klargjøringsavdelingen er sesongen i gang for fullt. Trucken blir nesten daglig brukt til lossing av store pakker fra USA, og gjengen på verkstedet holder på for fullt med klargjøring, montering av ekstrautstyr og tuning av motorer. Verkstedet har også kjørt temakveld for kunder."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg