Pass som passer: Gardena Pass


Gardena Pass (Italia, 2136 moh.) Hvis du kjører motorveien fra Brennerpass og ned mot Bolzano i Nord-Italia, kan du ta av til SS242 Val Gardena ca. midtveis. Val Gardena er et vakkert dalføre som tar deg gjennom en rekke småbyer opp til fjellene i øst. Når du er på vei opp mot Gardena Pass, bør du ta deg tid til å stoppe i en eller to av byene du kjører gjennom – Ortisei kan være et greit valg – og beundre den lokale treskjærerkunsten. Det disse folkene kan få ut av et trestykke grenser til det utrolige! Når du er gjennom dalen og har begynt klatringen, kommer du til et veikryss der du kan ta SS243 mot Gardena Pass. Gardena er et av de vakreste passene i de italienske alpene. Vegetasjonen er frodig grønn helt opp til passtoppen, utsiktene er oppsiktsvekkende og veien så nær perfekt som det går an å komme i Italia. På toppen finner du overnattingsmuligheter, restauranter, turistfeller og en mengde andre motorsyklister. Hvis været er fint, kan Gardena være et perfekt sted å overnatte hvis du vil se en spektakulær solnedgang. Etter den praktfulle turen opp fra vest, er turen ned på østsiden minst like fin! Ned gjennom Val Badia ligger den ene kurven etter den andre og venter på deg. Når du kommer ned til Corvara in Badia, ligger det en restaurant der som serverer suveren iskrem. Du finner den rett foran nesa når du kommer ned til hovedkrysset! Rytmisk dansende MC-kjøring, utrolig flott natur og det faktum at du er i fjellene i Italia, gjør Gardena pass til en vinner. Vi setter vanskeligheten til 3 av 6 og naturopplevelsen til ren 6’er.

#Nyhet #Fjellpass

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg