Offroad-tur i Tanzania!


Pressemelding, Indian Adventures. "Indian Adventures AS arrangerer nå offroad-tur i Tanzania

Det norske MC-reisebyrået Indian Adventures AS, som er mest kjent for sine MC-turer i Himalaya og Sri Lanka, tar nå steget over til Afrika og lanserer en offroad-tur i Tanzania 26. september til 10 oktober i år. – Våre kunder som har reist med oss i Asia har hatt en ønske om at vi arrangerer turer også i Afrika, sier daglig leder i Indian Adventures AS Jim Lindquist. – Turen vi nå planlegger er et resultat av to års planlegging for å få den beste ruten og gode motorsykler. Det er hyggelig å se at turen er mer enn halvfull et døgn etter at den ble lansert 9. mars i år. «Vi la bort alle andre ferieplaner når vi fikk mailen om Tanzania-turen!» var kommentaren til Sigmund Aunan når han tok kontakt for påmelding. Sigmund reiste også med oss i Nepal i høst. Turen inneholder safari i Ngorongorokrateret og kjøring i Kilimanjaro nasjonalpark. Dette er et eventyr av en tur der du får oppleve Afrika på sitt beste, og der vi opplever offroad-kjøring i Afrikas villmark. Vi bor variert. Fra gode hoteller, til enkel overnatting hos en nomadestamme på savannen. Variasjon og eventyr er det som preger denne turen. Det er mulig å forlenge turen med 5 netter på paradisøya Zanzibar. Det blir treningshelg i juni der deltakerne får frisket opp sine offroad-ferdigheter i forkant av turen." Se Indian Adventure sin nettside for mer info: www.indianadventures.no

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg