Offroad-tur i Tanzania!


Pressemelding, Indian Adventures. "Indian Adventures AS arrangerer nå offroad-tur i Tanzania

Det norske MC-reisebyrået Indian Adventures AS, som er mest kjent for sine MC-turer i Himalaya og Sri Lanka, tar nå steget over til Afrika og lanserer en offroad-tur i Tanzania 26. september til 10 oktober i år. – Våre kunder som har reist med oss i Asia har hatt en ønske om at vi arrangerer turer også i Afrika, sier daglig leder i Indian Adventures AS Jim Lindquist. – Turen vi nå planlegger er et resultat av to års planlegging for å få den beste ruten og gode motorsykler. Det er hyggelig å se at turen er mer enn halvfull et døgn etter at den ble lansert 9. mars i år. «Vi la bort alle andre ferieplaner når vi fikk mailen om Tanzania-turen!» var kommentaren til Sigmund Aunan når han tok kontakt for påmelding. Sigmund reiste også med oss i Nepal i høst. Turen inneholder safari i Ngorongorokrateret og kjøring i Kilimanjaro nasjonalpark. Dette er et eventyr av en tur der du får oppleve Afrika på sitt beste, og der vi opplever offroad-kjøring i Afrikas villmark. Vi bor variert. Fra gode hoteller, til enkel overnatting hos en nomadestamme på savannen. Variasjon og eventyr er det som preger denne turen. Det er mulig å forlenge turen med 5 netter på paradisøya Zanzibar. Det blir treningshelg i juni der deltakerne får frisket opp sine offroad-ferdigheter i forkant av turen." Se Indian Adventure sin nettside for mer info: www.indianadventures.no

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.