Sportslig T-Max SX SE ankommet


Yamaha vet at etterspørselen etter storscootere er til stede, noe de beviser med sin eminente T-Max. Men, de vet også at det finnes kunder som ikke er helt fornøyd med den absolutt borgerlige T-Max i standard versjon – kunder som vil ha det lille ekstra som skiller dem ut fra mengden: Entrè Yamaha T-Max SX SE.

Den er utstyrt med frekk Akrapovic potte som ikke bare booster utseende, men også gir lyden et kick i sportslig retning. Karbon varmeskjold skader ikke, det heller. Legg til en sportslig, lav vindskjerm og en skiltholder som kunne kommet fra en R-sykkel, så er bildet komplett: T-Max SX SE har det lille ekstra som trenges for å tiltale de litt mer kresne …

Bildegalleri:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg