Kreativ BMW-designer flytter til Indian


Indian Motorcycle Company har akkurat kunngjort at de har ansatt MC-designeren Ola Stenegärd som ny direktør for produktdesign. Stenegärd er mannen bak blant annet BMW nineT-serien og er en veteran i bransjen. Han er tiltenkt en viktig rolle i Indians langsiktige vekststrategi og tar med seg nesten 20 års erfaring i produktdesign i bagasjen. Stenegärd har en livslang lidenskap for amerikanske V-twins, og han har en misunnelsesverdig CV når det gjelder å designe motorsykler med global appell.

Indians president Steve Menneto sier: «Ola har hatt en utrolig suksess når det gjelder å etablere merker i nye produktkategorier, produkter som har appell til et bredt spekter av brukere. Det er nøyaktig hva Indian kommer til å fokusere på i de kommende årene. Designere med Olas unike erfaring er sjeldne, og vi er meget glad for å ha han om bord i en så spennende og viktig tid for vårt selskap.»

Stenegärd har arbeidet hos BMW siden 2003 og ble en av merkets mest innflytelsesrike designere i de 15 årene som fulgte. Han avanserte til sjef for kjøretøydesign og var involvert i så å si hver eneste nye modell som kom på markedet. Stenegärds innflytelse begrenset seg ikke bare til produktdesign: Hans lidenskap for MC-kjøring og hans forståelse for markedet, gjorde at han fikk en viktig rolle i markedsføring av motorsykler.

Vi gratulerer Indian med et kupp og ser frem til resultatene av Stenegärds arbeid.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg