Kreativ BMW-designer flytter til Indian


Indian Motorcycle Company har akkurat kunngjort at de har ansatt MC-designeren Ola Stenegärd som ny direktør for produktdesign. Stenegärd er mannen bak blant annet BMW nineT-serien og er en veteran i bransjen. Han er tiltenkt en viktig rolle i Indians langsiktige vekststrategi og tar med seg nesten 20 års erfaring i produktdesign i bagasjen. Stenegärd har en livslang lidenskap for amerikanske V-twins, og han har en misunnelsesverdig CV når det gjelder å designe motorsykler med global appell.

Indians president Steve Menneto sier: «Ola har hatt en utrolig suksess når det gjelder å etablere merker i nye produktkategorier, produkter som har appell til et bredt spekter av brukere. Det er nøyaktig hva Indian kommer til å fokusere på i de kommende årene. Designere med Olas unike erfaring er sjeldne, og vi er meget glad for å ha han om bord i en så spennende og viktig tid for vårt selskap.»

Stenegärd har arbeidet hos BMW siden 2003 og ble en av merkets mest innflytelsesrike designere i de 15 årene som fulgte. Han avanserte til sjef for kjøretøydesign og var involvert i så å si hver eneste nye modell som kom på markedet. Stenegärds innflytelse begrenset seg ikke bare til produktdesign: Hans lidenskap for MC-kjøring og hans forståelse for markedet, gjorde at han fikk en viktig rolle i markedsføring av motorsykler.

Vi gratulerer Indian med et kupp og ser frem til resultatene av Stenegärds arbeid.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.