Opplev Himalaya i høst!


Pressemelding, Indian Adventures. "Mange planlegger i disse dager hva de vil gjøre i sommer og høst. Hva med å gjøre noe utenom det vanlige? En tur til Himalaya setter spor for livet. Naturen, MC-veiene, dyrelivet og menneskene du møter gjør noe med deg. Ikke bare der og da, men også lenge etter turen. Det begynner å fylles opp, men vi har fremdeles plasser ledige på "Verdens høyeste MC-tur" med avreise 1. august, noen plasser på "Det beste av Himalaya" i oktober, noen få plasser igjen på "Mt. Everest view tour" i november og plasser ledig på "Mystiske Bhutan på MC" i oktober. Her kan du velge en tur som passer deg og din interesse." Klikk her for å lese mer om turene på Indian Adventure sine nettsider.

Bildegalleri:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg