Noe for vinter-Norge!


For alle som venter på at uendelige mengder med snø skal forsvinne: Her er noe å fordrive ventetiden med! Sykkelen er bygget med deler fra Wunderlich og er i utgangspunktet en BMW R nineT. Den er bygget for et snørace opp en alpinbakke i Syd Tirol kommende helg og er nesten ugjenkjennelig, takket være en superlang rørbygget svingarm, grove paddeldekk med reale ispigger og et Jekill & Hyde eksosanlegg.

Bortsett fra eksosanlegget og luftfilteret, ser motoren noenlunde standard ut, så en kan regne med rundt 115 hester å takle de snødekte skråningene med. Siden svingarmen, som for øvrig er ganske pent laget, er så lang, er det også laget en ekstra lang drivaksel. Det eneste vi lurer på er: Hva brukes rulleskøytehjulene bak setet til? Er det for å lette avstigningen for føreren når ting virkelig går på skeive, eller …?

Uansett – hvis en først skal kjøre motorsykkel om vinteren, kan en like gjerne gjøre det på skikkelig redskap!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg