Nyheter fra Alf Graarud Motor AS


Pressemelding, Alf Graarud Motor AS.

"AGMShop er først ute som Fasthouse forhandler i Norge og Sverige. Dette er et nytt merke i begge land, og vi er veldig glad for at vi nå kan tilby disse produktene til våre kunder. Fasthouse er et anerkjent Amerikansk merke fra California med høy stjerne i crossmiljøet, de lager førerutstyr til motocross, spesielt da trøyer, bukser og hansker. De har også blant annet et samarbeid med Bell Helmets og har utviklet egne crosshjelmer basert på Bell Moto-9, med Fasthouse sitt eget unike design. Fasthouse har også et større utvalg av utstyr til yngre førere. AGMShop tilbyr trøyer og noe fritidstøy, hansker, bukser og hjelmer fra Fasthouse i nettbutikkene www.agmshop.no og www.agmshop.se, og i butikken vår i Sarpsborg."

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg