Kawasaki WSBK teamklær – nå også for fansen!


Det er ingen hemmelighet at Kawasaki har vunnet WSBK tre år på rad og at Ninja ZX-10RR har en entusiastisk fanskare verden over. Teamet har alltid hatt sine offisielle klesplagg som alle i teamet har brukt – inkludert Tom Sykes og Jonathan Rea – og fansen har selvfølgelig ønsket seg slike klær, de og!

Sesongen 2018 begynte på Philip Island 23. februar, og Kawasaki benyttet anledningen til å presentere en helt ny kolleksjon av klær, og for første gang er det berømte «River Mark» på plass. Dette emblemet er tidligere bare brukt på Ninja H2, Ninja H2R og Ninja H2SX.

River Mark er et symbol på kraft, ytelse og historie og er reservert til bruk på et sterkt begrenset utvalg produkter. Men nå kan altså hele familien, inklusive de minste, vise sin begeistring for Kawasaki – takket være den nye kolleksjonen. Kolleksjonen blir tilgjengelig hos din Kawasakiforhandler i nær fremtid.

Tom Sykes, Jonathan Rea og resten av teamet hadde på de nye plaggene da 2018 teamet ble presntert i Barcelona tidligere i vinter, og du kan selv se hvordan plaggene ser ut ved å klikke på denne linken:

www.youtube.com/watch?v=5T4PtKQOcXU

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg