Flere krengehjul fra Yamaha


Yamaha har slått fast at de kommer til å utvide modellrekken med krengende trehjulinger i kjølvannet av Tricity og den ekstroverte Niken. Yamahas president Yoshihiro Hidaka kunngjorde dette da Yamaha la frem sitt årsregnskap: «Etter at vi lanserte Tricity i 2014, fortsatte vi utviklingsarbeidet vårt og presenterte den store Niken på Tokyo Motor Show i fjor – en modell som kommer på markedet i år. Vi kommer til å utvide vår kundebase med å tilby ytterligere nye versjoner av LMW.»

På et bilde som ble vist under presentasjonen av regnskapet kunne man se en utydelig fremstilling av et kjøretøy som var plassert mellom Tricity og Niken, noe som antyder en mellomklasse-modell. Japanske MC-blader mener at 321 cc motoren fra MT-03 blir motoren i den neste modellen i rekken, noe som umiddelbart virker fornuftig ettersom den vil komme inn under europeiske A2-regler. Men, det kan også ta en helt annen retning – jamfør oppkjøpet av rettigheter til Brudeli trehjuling.

Uansett: Full video fra presentasjonen finner du på Youtube.

Klikk her for å gå til videoen.

Bildegalleri:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg