Temakveld hos Harley-Davidson Oslo


Pressemelding fra Lazy Boyz Harley-Davidson Oslo. Det er fortsatt snø utenfor vinduet, men for å korte ned på ventetiden til sesongstart så arrangerer vi to spennende temakvelder denne måneden. Det blir Teknisk Aften i regi av vårt verksted og i butikken arrangerer vi i år som i fjor Wiley-X brillekveld med fokus på kjørebriller med styrke. Vi har følgende tema denne kvelden: - Informasjon/demonstrasjon av DAB - Informasjon om tuning/dynokjøring - Gjennomgang av vårsjekk/sikkerhetssjekk Vi gjentar fjorårets suksess og arrangerer brillekveld med fokus på kjørebriller med styrke. Hensikten er å vise dere at det finnes tøffe solbriller som både er godkjent som kjørebriller og som man i tillegg kan få med styrke. Vi har for anledningen med oss en representant fra Wiley-X og en optiker fra Brilleland på Tveita som vil bistå med en enkel synstest. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra de som deltok på og kjøpte kjørebriller i fjor, så dette er verdt å få med seg. Tid: Torsdag 1. mars kl. 17:00 – 20:00

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg