Endelig! MC-avisa #3-18


Våren er like om hjørnet, dagene blir lengre, i nord har sola begynt å komme tilbake, Jippi, det er snart vår! Vi har nok en spennende utgave av MC-avisa. I nr. 3-2018 har vi blant annet dette å by på: Redaktør Oddbjørn Myklebust har vært i California og testet Triumphs nye Speedmaster. I fjellene bak San Diego fikk disse cruiserne vist hva de var gode for. Triumph har gjennom årenes løp vist at de kan lage utrolig bra motorsykler i de fleste segmenter. Cruisere er ingen unntak.

Se video fra testen her:

Yamaha R1 jubilerer i 2018, den fyller nå 20 år. Victor Øvregåård har sett nærmere på sykkelen som har blitt et ikon og forsatt er en foretrukket racer blant mange.

På Eicma messen i Milano lanserte Harley-Davidson en ny Softail modell, Sport Glide. Ideen bak Sport Glide er at det skal både være en cruiser og en tourer. Produsenten inviterte til presselansering på Tenerife, og redaktør Oddbjørn Myklebust fikk seg en flott dag i sommervarme, vakker natur og ikke minst, et møte med et virkelig interessant konsept.

Se video fra testen her:

Norge er i følge Tore Huseby VERDENS FLOTTESTE MOTORSYKKELLAND, særlig hvis du reiser nordover. Det har Tore gjort. Artikkelen er et must hvis du tenker å kjøre til vår nordlige landsdeler i sommer. Fullspekket med smarte tips for å gjøre en fantastisk opplevelse enda bedre.

Vår svenske medarbeider Manfred Holz gir en rapport fra MC-messen i Gøteborg.

Rapport fra Franck Bjaanes som har vært i Italia og stilt til start på Snow Quake. Kjøring med pigger på is og snø ikledd trøye med startnummer på brystet er vist nok ikke for pyser.

Marokko del 2. Her følger andre del av Kyrre Hagens artige Marokko-eventyr. På vår nettside finner du også en videosnutt fra dette. Den heter "Spetakkel i Marokko", trenger vi si mer?

Se film fra turen her:

Lett MC er i skuddet og i dette nummeret møter du Herman Opsahl og Harald Røise som begge sverger til KTM.

I vår faste spalte "De skapte MC-historie" møter vi mannen bak nye Triumph Motorcycles, John Bloor.

Kyrre Hagen har deltatt på Rally Knuten. Når overskriften er "Hysterisk vintermoro" sier vel det nok.

Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun 499,- for 10 nr. Du kan også kjøpe den i kiosk. Gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg