Tarvelige mennesker!


En vakkert restaurert klassisk sykkel er gull verd, både emosjonelt og monetært. Når stoltheten blir stjålet svir det da også på flere måter. Disse MC-tyvene fra Bristol i England – en gjeng ungdommer og tenåringer som er kjent for å stjele motorsykler og så skryte av det på nettet – utviste en grad av tarvelighet som er vanskelig å tro. Det er så en kan tvile på berettigelsen av betegnelsen Homo Sapiens – det tenkende menneske.

Tyvene stjal en vakkert restaurert 1951 Triumph Thunderbird 650 og gikk deretter ut på «biketakerrr» Instagramsiden og forlangte £1000 i løsepenger av eieren. Hvis ikke han betalte, ville de sette fyr på sykkelen. Da betalingen uteble la kjeltringene ut en video som viste dem mens de satte fyr på sykkelen (som var verd mellom £7000 og 10.000), og i kommentarfeltet skrev de: «Sa du sku’ bla opp en tusing, men du hørte ikke etter – uskikkelige gutt. Du vet hvordan det går: Den som ikke betaler blir brent.» Videoen er senere fjernet - antakelig for at ikke andre lavpannede skal bli inspirert.

Kjeltringer er kjeltringer – uansett hvor de er – og fellestrekk er at normale verdibegreper ikke fungerer hos dem. Derfor: Sørg for at din sykkel (og andre ting) er beskyttet og låst. Og for all del: Ikke glem å tegne forsikring!

Bildegalleri av denne syke ugjerningen:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg